Fest

Fest och Evenemang

Presteruds Herrgård passar utmärkt för dopet, konfirmationsfesten, födelsedagskalaset, firmafesten och andra tillställningar och evenemang. I Herrgården finns vackra salonger och salar, alla vackert möblerade och med kristallkronor och kakelugnar. Här finns även två sviter för övernattning i samband med att Herrgården abonneras. Till Herrgården hör en egen park och egen brygga ut i Vänern.

Presteruds Herrgård kan ta emot sällskap på upp till 150 gäster och har sittplatser till 108. Boende finns i stugor på Herrgårdscampingen intill, se fliken Boende eller besök www.herrgardsliv.se för mer information.

null

Mat och Dryck

Mat och dryck till er fest ordnar ni med själva, antingen med hjälp av ett cateringbolag eller på egen hand. På andra våningen i Herrgården finns ett cateringkök med diverse enklare köksutrustning. Observera att köket inte är lämpligt för tillredning av större mängd mat, och inget porslin eller övrig utrustning finns utöver diskmaskin, stekhäll, ugn, kyl, frys, varmhållningsskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare.

Möbleringsförslag

Hyr Herrgården

Välkommen att kontakta oss för att hyra Herrgården till er fest! För festarrangemang bokas Herrgården inklusive Herrgårdsparken och bryggan.

Klicka här för Herrgårdens infoblad. Läs om bokningsvillkor, priser och tillval, möbleringsalternativ och planritning.

Kontakta oss på e-post eller telefon så hjälper vi till att planera er drömfest!

Telefon:
+46 (0)550 102 80

© 2016 Sommarvik AB