Bröllop

Bröllop i sagolik miljö

Många drömmer om att få gifta sig i en Herrgård, under kristallkronor, i skenet av levande ljus och kandelabrar. På Presteruds Herrgård kan den drömmen besannas. I sagolik herrgårdsmiljö skapar vi en drömlik atmosfär och får Ert bröllop och bröllopsfest att bli ett minne för livet.

För bröllopsarrangemang kan Herrgården ta emot upp till 108 gäster. Boende finns i stugor på Herrgårdscampingen intill, se boende eller besök www.herrgardsliv.se för mer information.

Klicka här för Herrgårdens infoblad. Läs om bokningsvillkor, priser och tillval, möbleringsalternativ och planritning.

null

Vigsel

För själva vigseln rekommenderar vi vackra medeltidsinspirerade Österviks Kapell från 1872. Österviks kapell ligger väster om Kristinehamn, vid Vänern, ca 12,9 km från Presteruds Herrgård. Det är idag ett museum och byggnadsminne som hålls öppet för allmänheten under sommaren. Förutom kapellet finns en park och ett skulpturmuseum med föremål skapade av konstnären Erik Rafael-Rådberg.

Andra alternativ är Kristinehamns kyrka (3,6 km), Björneborg kyrka (15,1 km), Ölme kyrka (17,6 km), Visnums kyrka (25,1 km), Visnums-Kils kyrka (30,1 km) och Rudskoga kyrka (40,9 km).

Vi kan även erbjuda någon av Herrgårdens vackra salonger för vigselceremonin. Ett annat alternativ är att Ni håller vigselceremonin utomhus i vår vackra Herrgårdspark med Vänern i bakgrunden. Klicka här för mer information om kyrkorna i Kristinehamn.

Bröllopsfest

Presteruds Herrgård är en vacker byggnad med lokaler som passar perfekt för bröllopsmottagning, mingel, middag och dans. Herrgårdsparken passar utmärkt för sommarbröllop. Pergolan är en lämplig plats för vigsel i det gröna och vid bryggan kan man göra en häftig entré genom att anlända till festen med båt! Herrgården finns tillgänglig att hyra hela året. Lokalen rymmer upp till 150 personer (108 sittplatser).

Hyr Herrgården

Välkommen att kontakta oss för att hyra Herrgården till er fest! För festarrangemang bokas Herrgården inklusive Herrgårdsparken och bryggan.

Klicka här för Herrgårdens infoblad. Läs om bokningsvillkor, priser och tillval, möbleringsalternativ och planritning.

Kontakta oss på e-post eller telefon så hjälper vi till att planera er drömfest!

Telefon:
+46 (0)550 102 80

© 2016 Sommarvik AB