Middag och fest

null

Middag och fest

Herrgården och parken erbjuder flera alternativ så att ni kan lägga upp det på det sätt som passar er bäst. Salongen på våning 1 med utgång till trädgården passar bra för mingel och mottagning, om ni hellre är inomhus än utomhus i parken. Festsalen på våning 2 i herrgården kan möbleras för bröllopsmiddag men passar också väldigt bra för den efterföljande festen/dansen. Festsalen rymmer upp till 120 personer och kan möbleras för upp till max 100 sittande gäster. Är man fler än 100 gäster till middagen, eller om man föredrar att ha middagen någon annanstans så att man kan ha festen/dansen i festsalen istället, finns det möjlighet att hyra till Trädgårdstältet som kan möbleras för upp till 150 sittande gäster.

Mat och dryck till er fest ordnar ni med själva, antingen på egen hand eller med hjälp av ett cateringbolag. I anslutning till festsalen på våning 2 finns ett cateringkök med diverse enklare köksutrustning. Observera att köket inte är lämpligt för tillredning av större mängd mat, och inget porslin eller övrig utrustning finns utöver diskmaskin, spis, ugn, kyl, frys, varmhållningsskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare.

Trädgårdstältet

I herrgårdsparken finns ett stort trädgårdstält med trägolv som kan hyras till. Trädgårdstältet kan möbleras för upp till 150 sittande gäster. Här kan man avnjuta bröllopsmiddagen i solnedgången för att sedan flytta in i herrgården och fortsätta festen där. Vid hyra av trädgårdstältet ingår bord och stolar, antal efter överenskommelse (ni möblerar själva som ni vill), samt ett topptält 6×6 meter lämpligt för tex cateringpersonal eller liknande.

Möbleringsförslag

Priser, tillval & bokningsvillkor

I Herrgårdens infoblad kan ni se att det är mycket prisvärt att hyra vår herrgård. Här kan ni även läsa om vilka tillval som finns samt hur det går till vid bokning.

Telefon:
+46 (0)550 102 80