Vigsel i herrgårdsparken

null

Vigsel

Herrgårdsparken passar utmärkt för den som drömmer om en vigsel i det gröna. Här finns stora härliga grönytor med utsikt över vattnet, en pergola och ståtliga träd. Vid bryggan kan man göra en häftig entré genom att anlända till vigseln eller festen med båt!

Vill ni hellre ha vigseln någon annanstans kan vi rekommendera det vackra medeltidsinspirerade Österviks Kapell från 1872. Österviks kapell ligger väster om Kristinehamn, vid Vänern, ca 12,9 km från Presteruds Herrgård. Det är idag ett museum och byggnadsminne som hålls öppet för allmänheten under sommaren. Förutom kapellet finns en park och ett skulpturmuseum med föremål skapade av konstnären Erik Rafael-Rådberg.

Andra alternativ är Kristinehamns kyrka (3,6 km), Björneborg kyrka (15,1 km), Ölme kyrka (17,6 km), Visnums kyrka (25,1 km), Visnums-Kils kyrka (30,1 km) och Rudskoga kyrka (40,9 km). Klicka här för mer information om kyrkorna i Kristinehamn.

Priser, tillval & bokningsvillkor

I Herrgårdens infoblad kan ni se att det är mycket prisvärt att hyra vår herrgård. Här kan ni även läsa om vilka tillval som finns samt hur det går till vid bokning.

Telefon:
+46 (0)550 102 80